Najluxusnejšie karavany na svete: Mobilné vily s cenami od 1 do 3 miliónov dolárov

Vladimir Gábor

Bývanie slávnych

Najluxusnejšie karavany na svete

Svet luxusných karavanov predstavujú niektoré z najprepychovejších a technologicky najpokročilejších vozidiel na cestách, s cenami od 1 milióna do viac ako 3 miliónov dolárov.

Tieto mobilné vily ponúkajú bezkonkurenčné pohodlie a vybavenie, ktoré sa môžu rovnať high-end hotelom, pričom poskytujú aj slobodu štýlovo cestovať.

Od 3-miliónového Marchi Mobile eleMMent Palazzo Superior s jeho strešným lounge až po 1,5-miliónový Newmar King Aire s vyhrievaným kinom, tieto RV predstavujú vrchol luxusného cestovania, kombinujúc najnovšie technológie, priestranné interiéry a pôvabné povrchy pre náročných cestovateľov hľadajúcich ultimatívny glamping zážitok.

Marchi Mobile eleMMent Palazzo

Na vrchole zoznamu luxusných karavanov sa nachádza Marchi Mobile eleMMent Palazzo Superior, ktorého cena sa odhaduje na ohromujúcich 3 milióny dolárov.

Toto prepychové vozidlo sa vyznačuje unikátnym dvojpodlažným dizajnom s viac ako 730 štvorcovými stopami obytnej plochy a strešným lounge, ktorý sa dá premeniť na uzavretú terasu vybavenú nábytkom a podlahovým kúrením (1), (2).

Interiér ponúka prémiové vybavenie vrátane priestrannej hlavnej spálne s king-size posteľou, dažďovou sprchou s terapeutickými zrkadlami a štyrometrovou sedačkou v obývacej izbe. Pokročilé funkcie ako systém cirkulácie vzduchu a nastaviteľný slnečný ochranný systém v panoramatickom čelnom skle ešte viac zvyšujú luxusný zážitok (3).

Marathon Coach X3-45 #1365

Výrobcovia luxusných karavanov Marathon Coach a Prevost ponúkajú niektoré z najprepychovejších vozidiel na trhu. Marathon Coach X3-45 #1365, ktorého cena je okolo 2,8 milióna dolárov, sa vyznačuje dizajnovými doplnkami, vlastnými exteriérovými grafikami a 360-stupňovým kamerovým systémom pre zvýšenú bezpečnosť (1).

Potrebujete oceniť nehnuteľnosť pred predajom, alebo pre dedičské konanie?

Kontaktujte ma a pomôžem Vám.

0903 618 307 info@vladimirgabor.sk

Prevost H 1480


Model H 1480 od Prevost začína na cene 2,6 milióna dolárov a predvádza najnovšie technológie spojené s priestrannými interiérmi a prémiovými povrchmi. Obe značky sa zameriavajú na pohodlie na dlhých cestách, pričom obsahujú pokročilé klimatizačné systémy, možnosti zábavy a dostatočný úložný priestor, čo zabezpečuje, že ich karavany sú na úrovni vybavenia prémiových hotelov na kolesách (2).

Dembell „Land Yacht“

Luxus a dobrodružstvo sa spájajú v ponukách od Dembell a EarthRoamer.

Dembell „land yacht“, ktorého cena sa pohybuje okolo 1,5 milióna dolárov, je zázrakom dizajnu a pohodlia. Inšpirovaný eleganciou tradičných jácht, ponúka prepychové interiéry navrhnuté na dlhé cestovanie. Každý detail, od pohodlného zariadenia po najmodernejšie vybavenie, je navrhnutý tak, aby zlepšil zážitok z cestovania, zabezpečujúc, že pasažieri si užijú bezkonkurenčné pohodlie na dlhých cestách.

EarthRoamer SX Explore

EarthRoamer SX Explore, s cenovkou okolo 1,1 milióna dolárov, je určený pre nadšencov off-road, ktorí hľadajú luxus v odľahlých lokalitách. Tento karavan kombinuje robustné off-road schopnosti s prémiovým vybavením, čo ho robí ideálnym pre dobrodružných cestovateľov, ktorí sa nechcú vzdať pohodlia.

Navrhnutý na zvládanie drsných terénov, EarthRoamer SX Explore ponúka funkcie ako odolný podvozok, pokročilé odpruženie a najnovšiu navigačnú technológiu. Vo vnútri sa pýši luxusným interiérom s moderným pohodlím, čím zabezpečuje pohodlný a prepychový zážitok, nech už cesta vedie kamkoľvek.

Dembell zdôrazňuje štýl a pohodlie pre dlhé cesty, zatiaľ čo EarthRoamer ponúka vyváženie medzi robustnými schopnosťami a prepychovým vybavením, čím vyhovuje dobrodružným cestovateľom.

Zdroje:

(1) Miliónové karavany – najdrahšie RV na svete
(2) Osem najimpozantnejších luxusných karavanov na trhu
(3) Najluxusnejšie RV pre rok 2024 – RV.com

#bývanie

Photo of author

Vladimir Gábor

Realitný maklér s dlhoročnými skúsenosťami v predaji a kúpe nehnuteľností.

Vložiť komentár