A-Platz – nové byty a obchody na námestí sv. Anny v Trenčíne

Vladimir Gábor

Trenčín

V centre Trenčína na Námestí svätej Anny vyrastá nový polyfunkčný objekt A-Platz, ktorý nahradí bývalé parkovisko. Táto štvorpodlažná budova ponúkne kombináciu bytov, kancelárií a obchodných priestorov, pričom jej dokončenie sa očakáva v polovici roku 2025.

Projekt A-Platz

Nový polyfunkčný objekt ponúka celkom 10 bytových jednotiek – 4 dvojizbové a 6 trojizbových, rozmiestnených na troch nadzemných podlažiach1, 2. Budova je situovaná iba 5 minút chôdze od Mierového námestia, čo zaisťuje výbornú dostupnosť do centra mesta2. V prízemí sa nachádzajú dva obchodné priestory, každý o ploche približne 70 m²3. Projekt kladie dôraz na moderné bývanie s plnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednej blízkosti, vrátane bánk, reštaurácií, škôl a zdravotníckych zariadení1.

Ponuka bytov a obchodných priestorov

a-platz.sk

zdroj: a-platz.sk

Projekt ponúka desať exkluzívnych bytov, ktoré sa vyznačujú moderným dizajnom a funkčným usporiadaním. Bytové jednotky sú dostupné v dvoj- a trojizbových variantoch, pričom ich rozloha sa pohybuje od 49 do 88 m² plus balkón

Pre pohodlie rezidentov je zabezpečené parkovanie v podzemnej garáži, zatiaľ čo obchodné priestory majú vyhradené parkovacie miesta priamo pred jednotlivými jednotkami.

Byty:

Potrebujete oceniť nehnuteľnosť pred predajom, alebo pre dedičské konanie?

Kontaktujte ma a pomôžem Vám.

0903 618 307 info@vladimirgabor.sk
  • Celkovo 10 bytových jednotiek2
  • 4 dvojizbové byty2
  • 6 trojizbových bytov2
  • Byty sa nachádzajú na 2. a 3. nadzemnom podlaží2
  • Jeden z dvojizbových bytov na 3. nadzemnom podlaží má rozlohu 62,32 m²2

Komerčné priestory:

  • 2 obchodné priestory na prízemí, každý s plochou približne 70 m²4
  • Kancelárske priestory4

Ďalšie informácie:

  • Byty sa predávajú v štandardnom vybavení2
  • Ku každému bytu prislúcha pivnica2
  • Väčšina bytov má balkón, lodžiu alebo terasu2

Parkovanie:

  • V podzemnom podlaží sa nachádza parkovací priestor pre obyvateľov a užívateľov budovy5

Budova A-Platz kombinuje obytné, kancelárske a obchodné priestory v centre Trenčína, pričom ponúka moderné bývanie s dobrou občianskou vybavenosťou v okolí4, 2.

Komerčné priestory na prízemí

Na prízemí budovy A-Platz sa nachádzajú dva obchodné priestory, každý o rozlohe 70,03 m²1. Tieto komerčné jednotky sú v súčasnosti voľné k prenájmu a ponúkajú atraktívne možnosti pre podnikateľov hľadajúcich priestory v centre Trenčína. Umiestnenie na prízemí zaisťuje ľahký prístup pre zákazníkov a vysokú viditeľnosť, čo je ideálne pre maloobchodné predajne alebo služby orientované na verejnosť.

Výstavba polyfunkčného objektu A-Platz vyvolávala medzi obyvateľmi Trenčína zmiešané reakcie. Niektorí mestskí zastupitelia, ako Richard Medal, kritizujú projekt ako premárnenú príležitosť rozšíriť mestskú zeleň6. Kontroverzná je i história pozemku – mesto ho v roku 2008 predalo za cenu, ktorá bola podľa realitných maklérov asi štvrtinová oproti trhovej hodnote7. Časť verejnosti by na mieste radšej videla park alebo iné verejné priestranstvo8. Napriek tomu mesto predĺžilo platnosť stavebného povolenia investorovi až do apríla 2021, argumentujúc zmenami v pôvodnom projekte7.

#pracovné

Photo of author

Vladimir Gábor

Realitný maklér s dlhoročnými skúsenosťami v predaji a kúpe nehnuteľností.

Vložiť komentár